Wat kan Koppelkansen voor je doen?

Wij zijn benieuwd!

Koppelkansen wil je graag informeren over en inspireren tot de nieuwe werk- en denkwijzen die nodig zijn om steeds complexere opgaven tot successen te blijven brengen. Je kunt ons hier goed bij helpen met een minuutje van jouw tijd, door de onderstaande 2 vragen in te vullen. Alvast bedankt voor je input!

logo-koppelkansen-samen-vernieuwend-organiseren-small

1 | Aan welke kennis of ondersteuning heb jij behoefte?

Aan welke kennis of ondersteuning heb jij behoefte?

2 | Via welke kanalen informeer jij je het liefst over bovenstaande zaken?

Via welke kanalen informeer jij je het liefst over bovenstaande zaken?

Actueel

Academische Werkplaats Bodem: Interactie

Donderdag 11 april | 19.00-21.30 uur Oostzaal van het Groote Museum Artis (ingang Artisplein) Amsterdam In navolging van de publicatie BiodiverCITY_Een kwestie van vitale bodem! is door de gemeente Amsterdam de Academische Werkplaats Bodem (AWB) opgestart. In 2023-2024 organiseert de AWB een serie bijeenkomsten over bodem. Deze zijn bedoeld als een open podium voor iedereen, waarbij het doel is om door verschillende perspectieven tot vragen over bodem te komen. Op 11 april  staat de avond in het teken van het thema Interactie. In eerdere bijeenkomsten werd gesproken vanuit de thema’s Schaal en Diepte. Op 11 april zullen onder andere spreken: Michael Stech (onderzoeker Naturalis en projectleider NWA onderzoek HiddenBiodiversity) Maike van Stiphout (DS landschapsarchitecten, Amsterdam, auteur Eerste gids voor natuurinclusief…

Lees verder

Sluit je aan bij het netwerk!

We nodigen je uit om met ons mee te werken aan een toekomstbestendige stad. Sluit je aan bij dit netwerk: draag actief bij, of verrijk je kennis en ontvang regelmatig updates en uitnodigingen voor events.

Koppelkansen